U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

We zijn momenteel bezig met onderhoud aan onze website!

Lidmaatschap

Voetballen bij vv de Treffer’16 is leuk. Vv de Treffer’16 biedt je niet alleen de mogelijkheid om te trainen en wedstrijden te voetballen. We bieden ook een fijne omgeving waar je deel kunt nemen aan allerlei nevenactiviteiten en sociale contacten kunt onderhouden.

Iedereen is welkom. We hebben heren veldteams waaronder een 35+team, een dameselftal, en gemengde jeugdteams voor jongens en meisjes vanaf vijf jaar. Naast de vaste trainingsavonden en de wedstrijden op zaterdag en zondag, vinden er regelmatig club- en team activiteiten plaats. Denk aan de Sinterklaasavond voor de jongste jeugd, het tentenkamp, Bingoavond, diverse feestavonden, de jaarlijkse vrijwilligersavond en nog veel meer. Genoeg te doen dus.

 

Jeugdbeleid
vv de Treffer’16 voert een actief technisch jeugdbeleid uit. Het doel van het technisch beleid is, dat elk spelend lid zoveel mogelijk in staat wordt gesteld op zijn/haar niveau te spelen zodat iedereen het maximale plezier beleeft aan de sport. Elk spelend lid dient hierbij begeleid te worden door een goed opgeleid kader dat handelt volgens de doelstellingen en richtlijnen van het technisch beleid. Het technisch beleid dient er daarnaast voor te zorgen dat er voldoende (jeugd)leden zijn die maximaal voor de club behouden blijven als goed opgeleide senior, trainer, leider , scheidsrechter, vrijwilliger of een combinatie hiervan.


Aanmelding nieuwe leden
Heb je zin om lid te worden? Kom dan eens een paar keer mee trainen bij een van onze teams. Je kunt informatie inwinnen m.b.t. de jeugdelftallen bij (jeugd) en m.b.t. de senioren bij (senioren). Zij zullen je graag informeren hoe een en ander in zijn werk gaat op onze vereniging.

 

Ben je al zover dat je lid wilt worden? Vul dan het inschrijfformulier in dat je onder aan deze pagina kunt downloaden en lever dat in op een trainingsavond bij een van de leiders of stuur het formulier naar ons Secretariaat:

 

Per E-mail:
secretariaat@vvdetreffer16.nl


Of per post:


Secretariaat vv de Treffer’16
Kijlstraat 53

9571 AL 2e Exloërmond

 


Spelers die ouder dan 10 jaar zijn, moeten tevens een pasfoto inleveren voor een spelerspas.

 

We zien u/jou graag komen!


Contributie
De contributie wordt per automatische incasso afgeschreven. Spelers die aan een seizoen beginnen, betalen het hele seizoen, ook als ze gedurende het seizoen stoppen!

 

 

De contributie bedraagt voor:

 
Senioren                            €                        per maand

Junioren                            €                        per maand

Pupillen                            €                        per maand

Kabouters                        €                         per maand

 

Steunend lid                    €                        per maand

Club van 30                        € 30,00        per jaar

 

 

 

 

 

 

 

(Hierboven op komt een bijdrage voor het kledingfonds van € per maand)

 

 

Wijzigen lidmaatschap

 

Indien er wijzigingen zijn die van invloed zijn op het lidmaatschap van v.v. De Treffer’16 dan moet u dit doorgeven aan de ledenadministratie. U kunt hierbij denken aan een adreswijziging, een ander e-mail adres,bankrekeningnummer of telefoonnummer. We verzoeken u wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven via secretariaat@vvdetreffer16.nl

 

 

Opzeggen lidmaatschap voetbal

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Mocht u uw lidmaatschap van v.v. De Treffer’16 wensen te beëindigen dan dient u dit voor 1 mei door te geven aan de ledenadministratie. Indien u later opzegt dan 1 mei bent u de contributie voor het volgende seizoen alsnog verschuldigd.

Uw opzegging kunt u doen via secretariaat@vvdetreffer16.nl

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?