Lidmaatschap

Voetballen bij vv de Treffer’16 is leuk. Vv de Treffer’16 biedt je niet alleen de mogelijkheid om te trainen en wedstrijden te voetballen. We bieden ook een fijne omgeving waar je deel kunt nemen aan allerlei nevenactiviteiten en sociale contacten kunt onderhouden.

Iedereen is welkom. We hebben heren veldteams waaronder een 35+team, een dameselftal, en gemengde jeugdteams voor jongens en meisjes vanaf vijf jaar. Naast de vaste trainingsavonden en de wedstrijden op zaterdag en zondag, vinden er regelmatig club- en team activiteiten plaats. Denk aan de Sinterklaasavond voor de jongste jeugd, het tentenkamp, Bingoavond, diverse feestavonden, de jaarlijkse vrijwilligersavond en nog veel meer. Genoeg te doen dus.


Jeugdbeleid

vv de Treffer’16 voert een actief technisch jeugdbeleid uit. Het doel van het technisch beleid is, dat elk spelend lid zoveel mogelijk in staat wordt gesteld op zijn/haar niveau te spelen zodat iedereen het maximale plezier beleeft aan de sport. Elk spelend lid dient hierbij begeleid te worden door een goed opgeleid kader dat handelt volgens de doelstellingen en richtlijnen van het technisch beleid. Het technisch beleid dient er daarnaast voor te zorgen dat er voldoende (jeugd)leden zijn die maximaal voor de club behouden blijven als goed opgeleide senior, trainer, leider , scheidsrechter, vrijwilliger of een combinatie hiervan.


Aanmelding nieuwe leden


Heb je zin om lid te worden? Kom dan eens een paar keer mee trainen bij een van onze teams. Je kunt informatie inwinnen m.b.t. de jeugdelftallen bij (jeugd) en m.b.t. de senioren bij (senioren). Zij zullen je graag informeren hoe een en ander in zijn werk gaat op onze vereniging.

Ben je al zover dat je lid wilt worden? Vul dan het inschrijfformulier, welke te verkrijgen is in de kantine. En lever dat in op een trainingsavond bij een van de leiders of stuur het formulier naar ons Secretariaat:


Per E-mail:
secretariaat@vvdetreffer16.nl


Of per post:

Secretariaat vv de Treffer’16
Kijlstraat 53
9571 AL 2e ExloërmondSpelers die ouder dan 10 jaar zijn, moeten tevens een pasfoto inleveren voor een spelerspas.
We zien u/jou graag komen!Contributie


De contributie wordt per automatische incasso afgeschreven. Spelers die aan een seizoen beginnen, betalen het hele seizoen, ook als ze gedurende het seizoen stoppen!Wijzigen lidmaatschap


Indien er wijzigingen zijn die van invloed zijn op het lidmaatschap van v.v. De Treffer’16 dan moet u dit doorgeven aan de ledenadministratie. U kunt hierbij denken aan een adreswijziging, een ander e-mail adres,bankrekeningnummer of telefoonnummer. We verzoeken u wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven via secretariaat@vvdetreffer16.nlOpzeggen lidmaatschap voetbal

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Mocht u uw lidmaatschap van v.v. De Treffer’16 wensen te beëindigen dan dient u dit voor 1 mei door te geven aan de ledenadministratie. Indien u later opzegt dan 1 mei bent u de contributie voor het volgende seizoen alsnog verschuldigd.

Uw opzegging kunt u doen via secretariaat@vvdetreffer16.nl