Sponsoring


Waarom sponsoren?

Naast het bieden van een gezellige en professionele voetbalclub voor haar al leden, investeert vv de Treffer '16 bijvoorbeeld ook sterk in de opleiding en training van haar jeugd, bijvoorbeeld door goede trainers aan de club te binden en op te leiden. hierdoor wordt sportief gedrag binnen en buiten de club actief bevorderd. Tevens vervult de vereniging een belangrijke sociaal-maatschappelijke rol binnen de Mondker samenleving.

Om dit alles mogelijk te kunnen blijven maken zijn er mensen en middelen nodig. Een van de mogelijkheden hiervoor is het sponsorschap.


Welke mogelijkheden zijn er?

vv de Treffer ’16 is heel blij met haar sponsoren die bijvoorbeeld reclameborden plaatsen rondom de voetbalvelden, maar er zijn daarnaast nog tal van andere mogelijkheden om uw betrokkenheid bij de vereniging te tonen.

U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

Shirt sponsoring - Adverteren in de vv de Treffer ’16 programma gids - Bal- Kleding- en vlag sponsoring
Evenementen sponsoring (bijvoorbeeld jeugdvoetbaldagen) - Sponsoren in natura.


Wat levert sponsoren u op? Natuurlijk krijgt u ook wat terug als u ervoor kiest om vv de Treffer ’16 te sponsoren. Zo biedt een sponsor schap bij de vereniging u:

Exposure voor uw bedrijf - Een inspirerend en interessant netwerk
&
U bent aantoonbaar sociaal-maatschappelijk betrokken (SROI).


Door vv de Treffer '16 te sponsoren, toont u uw betrokkenheid en steun bij de club. vv de Treffer '16 is u daarvoor zeer erkentelijk en nodigt u dan ook van harte uit om de diverse (netwerk) evenementen bij te wonen die de sectie sponsoring voor u in de toekomst gaat organiseren. Uiteraard ontvangt u van ons uitnodigingen om wedstrijden van ons eerste elftal bij te wonen. In de bestuurskamer staat voor u als sponsor een hapje en een drankje klaar!


Vv de Treffer ’16 levert sponsoren graag zo veel mogelijk maatwerk, wilt u meer weten over sponsoring neemt u dan gerust contact op met onze sponsor-commissie of stuur een mail. Zij informeren u graag over de diverse pakketten die wij u en uw bedrijf kunnen leveren.